Keha ütleb linasele alati “jah”

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kleit oma olemuselt on väga naiselik rõivaese. Annely kollektsioonis on kleidid eri pikkusega, sobituvad villasest või linasest lõngast pitsiliste kudumite või toreda poekotiga.
Kleit oma olemuselt on väga naiselik rõivaese. Annely kollektsioonis on kleidid eri pikkusega, sobituvad villasest või linasest lõngast pitsiliste kudumite või toreda poekotiga. Foto: Keit Ilau

Maalähedane, looduslik, naiselik, naturaalne, rahulik ja hingav – nende sõnadega võiks iseloomustada Pärnus tegutseva rõivadisaineri Annely Levandi loomingut.

“Kuigi elame linnas, tahame tajuda, kuidas päike tõuseb, millal alustavad eri lillesordid õitsemist, kuidas maitseb naturaalne toit, kuidas puudutavad nahka vihmapiisad. Peaksime püüdma olla osake loodusest, sest ilma selleta jääme haigeks ja sureme välja,” iseloomustab Annely tänapäeva naise sõnumit, mis on ühtlasi tema loomingu võti.

Ammendunud unisex

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles