Elektrikarjused vajavad kohendamist

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raeküla rannas Hirve tee pikendusel on traadid küll tee servas, tee ise ent lai ja traatidest hoidumine ei tohiks siingi raske olla.
Raeküla rannas Hirve tee pikendusel on traadid küll tee servas, tee ise ent lai ja traatidest hoidumine ei tohiks siingi raske olla. Foto: Ants Liigus

Lehmad Pärnu rannaniitudel on poolehoiu kõrval leidnud vastuseisugi. Üks etteheidetest kõlas, et elektrikarjused on inimeste käiguradadele liiga lähedal, lapsi tulevat süles tassida, et need ei saaks traate katsuda.

Üks koerake, kelle liputav saba Raeküla rannateel elektrikarjust puutunud, ehmatanud end siruli ja ei tulevat nüüd koos perenaisega enam peksu pealegi rannateele, kuhu varem nii kippunud.

Meeldetuletusele, et rannas vist ei tohigi koertega jalutada, vastas naine, et lehmad võivad rannas süüa ja s…da, aga tõupaberitega ja veterinaarse kontrolli all olev koer ei tohi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles