Projekt “Disainibuldooser” lükkab Wendrele hoogu

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodutekstiilitootja AS Wendre on üks kümnest Eestis tegutsevast ettevõttest, kes lööb kaasa projektis “Disainibuldooser”, mille eesmärk on leida ettevõtte arenguks innovatiivseid lahendusi, jõuda uute toodete ja teenusteni.
Kodutekstiilitootja AS Wendre on üks kümnest Eestis tegutsevast ettevõttest, kes lööb kaasa projektis “Disainibuldooser”, mille eesmärk on leida ettevõtte arenguks innovatiivseid lahendusi, jõuda uute toodete ja teenusteni. Foto: Ants Liigus

Pärnumaa edukamaid ettevõtteid AS Wendre alustas projekti “Disainibuldooser” raames koostööd rahvusvahelise kaubamärke ja teenusdisaini arendava konsultatsioonibürooga OÜ Brand Manual.

Lühidalt öeldes peaks Brand Manual aitama Euroopa suurimal teki- ja padjatootjal arendada uusi rahvusvahelisi toote- ja teenuskontseptsioone, et muuta unekottide elu muretumaks ja unenäod värvilisemaks.

Wendre ja Brand Manual on osalised suuremas üle-eestilises pilootprojektis, mis kannab nime “Disainibuldooser”.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles