Piletimäng: pidutse suve suurimal rannapeol!

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli annab Pärnu rannas eksklusiivkontserdi.
Kerli annab Pärnu rannas eksklusiivkontserdi. Foto: promo

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Juuli viimasel nädalavahetusel, 26. ja 27. juulil rullub Pärnu plaažil lahti Eesti selle suve suurim rannapidu “Monster Music Festival”, mille peaesineja on Kerli Kõiv! Veel astuvad lavale Alex Gaudino, Milk & Sugar jpt.

Loosime “Monster Music Festivalile” välja 3 x 2 festivalipassi, millega pääseb suurele rannapeole mõlemal päeval täiesti tasuta!

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Mis linnast on Kerli Kõiv pärit?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame neljapäeva, 18. juuli keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas Koit Toome ja Sarah moodustasid omalajal menubändi Code One või A-Rühm?” õige vastus on Code One.

Reedel lähevad klubisse Vaarikas koos kaaslasega Koit Toome ja Sarahi kontserdile Kirsika Taggo, Kristiine Rondo ja Heili Kurrel.

Võitjatega võtame ühendust!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles