Looduskeskus õpetab linde tundma

Triin Ärm
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kabli looduskeskuse uuel interaktiivsel õppevahendil pani linnupildiga puslet kokku teabepunkti töötaja Liis Sisask, kes rääkis, et veel saab ekraani abil tutvuda nii hulgu-, paiga- kui rändlindudega ja kuulata nende laulu või mängida linnuliikide arvamise mängu.
Kabli looduskeskuse uuel interaktiivsel õppevahendil pani linnupildiga puslet kokku teabepunkti töötaja Liis Sisask, kes rääkis, et veel saab ekraani abil tutvuda nii hulgu-, paiga- kui rändlindudega ja kuulata nende laulu või mängida linnuliikide arvamise mängu. Foto: Triin Ärm

Paari kuu eest avati RMK Kabli looduskeskus uues kuues.

Eelmisel laupäeval vaatles Pärnu Postimehe suvereporter, mida majas õieti teha saab, kes seda külastavad ning kuidas näeb välja teabepunktis infot jagava ja maja tutvustava inimese harilik tööpäev.

Nädalavahetuseti teabepunktis töötav Liis Sisask avas punasekirju seeliku ja lokkide lehvides heleda, liivavärvi maja ukse. Kell oli kümme hommikul. Sisenedes vajutas ta tööle loenduri, mis ütles päeva lõpuks, kui palju külastajaid jala üle keskuse ukseläve tõstis. Peale selle pidas Sisask külastajate kohta arvestust oranžil märkmepaberilgi. Vaadeldud päeva lõpuks sai loodusest teadlikumaks 45 külastajat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles