Piletimäng: vanad hitid Vallikäärus!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modern Talking Reloaded esineb laupäeval Pärnu Vallikäärus.
Modern Talking Reloaded esineb laupäeval Pärnu Vallikäärus. Foto: promo

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Tuleval laupäeval, 3. augustil saab Pärnu Vallikäärus näha Saksamaa kollektiivi Modern Talking Reloaded ehk tegu on 1980. aastate menubändi tribute-show'ga.

Ettekandele tulevad kõik omaaegse Modern Talkingu menuhitid.

Peale selle on laval kodumaine ansambel Apelsin ja õhtut juhib legendaarne DJ Märt Rannamäe.
Loosime Modern Talking Reloadedi Pärnu kontserdile välja 3 x 2 pääset!

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kes olid need kaks meest, kes moodustasid originaalis ansambli Modern Talking?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 31. juuli keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas The Belka siiani viimane, 2009. aastal ilmunud album kandis pealkirja “Kiviaeg” või “Valehambad”?” õige vastus on “Kiviaeg”.

Reedel lähevad kaaslasega Kentuki pubi suurele rokikontserdile, kus esinevad The Belka ja Merili Varik bändiga, Sven Anderson ja Jan Põlluste.

Võitjatega võtame ühendust.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles