Näitemäng meelelahutajate raskest elust

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerda Kordemets kolis juba armsaks saanud näiteseltskonnaga oma kolmanda Tõstamaa suvelavastuse ajaks rahvamajja, kus on rohkem 1969. aastale omast hõngu. Fotod on tehtud lavastuse proovis.
Gerda Kordemets kolis juba armsaks saanud näiteseltskonnaga oma kolmanda Tõstamaa suvelavastuse ajaks rahvamajja, kus on rohkem 1969. aastale omast hõngu. Fotod on tehtud lavastuse proovis. Foto: Ants Liigus

Täna õhtul esietendub Tõstamaal Gerda Kordemetsa kirjutatud ja lavastatud kolmas suvelavastus “Vanameestesuvi”, kus säravad taas juba varasemaist tuntud näitlejad.

Mängivad Andrus Vaarik, Laine Mägi, Liis Laigna, Kersti Tombak ning uute tulijatena Indrek Ojari ja Peeter Jakobi. Suvetükki mängitakse kokku 15 augustiõhtul ja kuna tegemist on hoopis teise ajastuga kui senini, on näitlejadki kolinud seekord mõisast ära – rahvamajja.

“Vanameestesuvi” räägib rahva poolt jumaldatud meelelahutajate raskest argipäevast, mis polegi alati lust ja lillepidu: kurbadest klounidest, kes peavad laval särama, kuid on tegelikult õnnetud, pettunud ja omavahel tülis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles