Tori lasteaia õueala piirab uus aed

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Uus aed lisab õuealale õhku ja valgust,” ütles Tori lasteaia juhataja Jana Malõh, näidates valminud uut nõuetekohast aeda, mis paigaldati 27 aastat tagasi ehitatud piirdeaia asemele.
“Uus aed lisab õuealale õhku ja valgust,” ütles Tori lasteaia juhataja Jana Malõh, näidates valminud uut nõuetekohast aeda, mis paigaldati 27 aastat tagasi ehitatud piirdeaia asemele. Foto: Urmas Luik

Tori ligi kahe ja poole tuhande elanikuga valla peale on vaid üks lasteaed ja seal käib 102 mudilast, kelle mängumuru ümbritseb nüüd nägus aed, nende vanemad saavad kasutada kahte parklat.

“Sõltub prioriteetidest,” ütles Tori vallavanem Mart Vaiksaar, rääkides valla eelarvest pea 11 000 euro väljakäimise kohta lasteaia aia tarvis.

Rahastamisvõimalusi otsides jäi vald oma projektiga jah-vastuse saanute joone alla, aga 1986. aastal paigaldatud aed vajas ümbertegemist. Töö tegi naabermaakonna Rapla firma Varenagrupp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles