Guido Ratnik: Vastuseks lugeja M. J. kirjale: “Haiglast segaste tunnetega”, PP 4.07.2009

, SA Pärnu Haigla kirurgiakliiniku juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu haigla kirurgiakliiniku juhataja Guido Ratnik.
Pärnu haigla kirurgiakliiniku juhataja Guido Ratnik. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Suur tänu teile operatsiooniploki töötajate tunnustamise eest ja eraldi tänusõnade eest meie kirurgiaosakonna tubli õe Kaie aadressil!


Asjaolude paremaks hindamiseks pean oluliseks teha mõne täpsustuse teie kirjas toodule. Pärnu haigla operatsiooniploki meditsiinitehnikaga varustatus on igati tänapäevane ja nõuetekohane ning kindlasti on võimalused patsientide vererõhu mõõtmisekski. Teie puhul osutus problemaatiliseks tavakasutuses olevate käele asetatavate vererõhumansettide liig väike ümbermõõt ning jalamanseti kohandamine käelt vererõhu mõõtmiseks võis hetkeks tekitada mõningat elevust ja viivitust operatsioonitoas.

Tavakaalust tunduvalt erinevate patsientide hooldamisel osakonnas võib tõepoolest tekkida hetkelisi probleeme personali koondamisel osakonnast ühe patsiendi juurde tema abistamiseks.

Tahtmata õigustada meie töötajaid, usun, et nad andsid endast parima, et teid aidata. Palume vabandust, kui ei suutnud teie ootustele täielikult vastata.

Julgustame kõiki meie patsiente arusaamatuste tekkimise korral püüdlema lahenduste poole juba kohapeal haigla vastutavate töötajate kaasabil.

Samuti on haiglas saadaval tagasiside vormid, mille esitajatele nende soovi korral alati vastame.

Patsientide ettepanekud on väga teretulnud, arvestame nendega ja viime võimaluste piires ellu.

Lugupidamisega

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles