Saarde vallavolikogu sõnakas opositsiooniliider loobub kohast esinduskogus

Copy
Saarde vallavolikogu häälekas opositsionäär Margus Kukk teatas, et paneb töö esinduskogus suvekuudeks pausile.
Saarde vallavolikogu häälekas opositsionäär Margus Kukk teatas, et paneb töö esinduskogus suvekuudeks pausile. Foto: Mailiis Ollino

Kirgede torm Saarde vallavolikogus ei kustu: häälekas opositsiooniliider Margus Kukk pani lauale avalduse oma volituste peatamiseks, võimul olev valimisliit Südamega Saardes esitas umbusaldusavalduse revisjonikomisjoni esimehele Heli Juhkamsoole ja opositsiooni esindajad korraldasid viimasel volikogu istungil vaikiva istumisprotesti.

Pärnu Postimehel ei õnnestunud Kukke kommentaari saamiseks telefonitsi tabada. Kaks ja pool aastat tagasi toimunud valimistel EKRE nimekirjas 158 häält kogunud ja vallas teise tulemuse saavutanud Kukk põhjendas somes tehtud postituses kolmeks kuuks volikogu tööst kõrvale jäämist sellega, et valimisliit Südamega Saardes ei kaasa opositsiooni ega pööra ja neile tähelepanu.

“Meid lihtsalt ei ole vaja, oleme suureks tülinaks südameliidu liikmetele nende mingi oma asja ajamise ja raha kokkukühveldamise teel,” kirjutas Kukk Facebooki postituses, milles teatas volinikutöö pausile panemisest.

“Ka olen pettunud uues volikogu EKRE nimekirja liikmes (Joonas Lindov, E-G. L.), kes andis kunagi nõusoleku nii sotsiaalkomisjonis osalemiseks kui nüüd volikokku tulekuks, kuid ometi ei suutnud leida aega ega võimalust osaleda ei ühes ega teises,” avaldas Kukk.

Tagasi üles