Skip to footer
Saada vihje

Eriline õhtusöök müüdi välja kärmemalt, kui korraldajad ootasid

Nevil Christopher tunnistab, et ta on toidu suhtes lausa nohik ja teeb põhjalikku uurimistööd.

Pärnut väisas Indiast pärit toiduvõlur, kes tunneb Eesti söödavaid umbrohte ja ravimtaimi kohati paremini kui me ise. Selgub, et karulauk polegi üksnes Eesti asi: seda süüakse Prantsusmaalgi, kust kokk Nevil Christopher kahe aasta eest Eestisse kolis.

Pärnus Liana kohvikus toimunud õhtusöök oli eripärane, sest kõik käigud koosnesid taimsest kraamist. Broneerijad ei teadnud, mis menüüsse tuleb: toiduvalik selgus kohapeal. Sellegipoolest müüdi 40 kohta välja kiirusel, mis üllatas isegi korraldajaid.

Nüüd pärnakaid kostitanud Nevil Christopher peab Tallinnas väikest restorani Klorofüll, mis pakub mitut käiku taimseid roogi. Ta alustas selle äriga kahe aasta eest, kui kolis Prantsusmaalt Eestisse. Nevil leiab siiski, et pole tema asi kellelegi taimetoitu peale suruda. Tema pakub vaid valikuvõimalust, kasutades seejuures siinsamas Eestis kasvavaid maitsetaimi ja köögivilju. "Ma täiendan neid maitsetega kogu maailmast," tähendas ta.

Kommentaarid
Vaba aeg
Tagasi üles