Vändra gümnasist pälvis vilistlaste stipendiumi

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Artur Sadovski / Postimees.

MTÜ Vändra Gümnaasiumi Vilistlaskogu andis eile gümnaasiumi 87. aastapäeval esimest korda välja stipendiumi, mille pälvis 12.a klassi õpilane Hanna Laius.


Laius oli eelmisel õppeaastal kooli edukaim gümnasist: maakonnas inglise keeles I koht, matemaatikas III koht, tubli geograafias ja keemiaski. Ta on noorteorganisatsiooni 4H ja õpilasesinduse JATS aktiivne liige, huvitegevuses osaleja ning ürituste organiseerija.



Vilistlaskogu sekretär Monika Jõemaa sõnas, et gümnaasiumi direktoril Peeter Putkil on välja töötatud punktisüsteem stipendiumi määramiseks, mille järgi Laius sai ülekaalukalt 246 punkti 300 võimalikust, temale järgnev õpilane aga 193 punkti.



Stipendiumi suurus on 5000 krooni, mida vilistlaskogu annab välja kahes osas, kooli ja Eesti Vabariigi aastapäeval eesmärgiga toetada-tunnustada tublisid Vändra gümnaasiumi õpilasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles