Infopunkt viis noored hokikepitööstusse

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtlusnädalal külastavad noored innovatiivseid ettevõtteid, üks neist on OÜ Frontier Hockey.
Ettevõtlusnädalal külastavad noored innovatiivseid ettevõtteid, üks neist on OÜ Frontier Hockey. Foto: Kätlin Muru

Noored võisid eile uudistada, kuidas valmivad hokikepid, millega mängivad isegi NHLi hokiässad, sest Pärnu õppenõustamiskeskuse noorte infopunkt viis ettevõtlusnädala hakatuseks huvilised Võistesse hokikeppe tootvasse firmasse OÜ Frontier Hockey.


Ettevõtte külastuse käigus jälgis 16 noort hokikeppide tootmisprotsessi algusest lõpuni, kuni värvimiseni. Sai uurida sedagi, milliseid masinaid tootmise käigus kasutatakse, kirjeldas noorte infopunkti karjäärikoordinaator Kätlin Muru.



OÜ Frontier Hockey tutvustas noortele, millist tööjõudu nende ettevõttes vajatakse ja milline võiks olla nende hariduslik ettevalmistus.



OÜ Frontier Hockey on asutatud 2001. aastal ja on rajatud Eesti kapitalile. Ettevõttel on kliente rohkem kui 20 riigis ja firma varustab igal tasemel hokimängijaid.



Ettevõtlusnädala raames külastavad noored täna OÜ Paikre prügilat ja neljapäeval Paikre sorteerimisjaama. Väljasõit Pärnu Endla teatri eest on mõlemal päeval kell 14.50. Info ja registreerimine noorteinfo@parnu.ee või 443 1515.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles