Kuninga kooli õpilased disainisid isadepäevaks õpetajatele rõivaid

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kehalise kasvatuse õpetajale.
Kehalise kasvatuse õpetajale. Foto: Marika Hoolma

Pärnu Kuninga tänava põhikooli õpilased pakkusid eile isadele hulgaliselt sportlikku meelelahutust ja õpetajatele värsket väljanägemist oma disainitud rõivastega.


Direktor Urve Krause ja poistekoori tervitused kuulatud, kutsus treener Marge Rull kõik isad soojendusvõimlemist tegema. Ees ootasid individuaalvõistlused: täpsusvisked, kurikavõistlus, korvpalli vabavisked, koolikoti tõstmine, üle pingi hüpped, kätekõverdused, kükid koos lapsega, läbi rõnga pugemine koos isaga, pallisöödud lapsega, kukerpallivõistlus, hüppenööriga hüppamine, põlvetõsted varbseinal, kirjeldas õpetaja Marika Hoolma.



Pärast lühikest hingetõmbeaega pidasid 9. klassi poiste ja isade meeskonnad maha väikese korvpallilahingu.



Sportliku õhtupooliku lõpetas lõbus moedemontratsioon, kus tutvustati õpetajatele loodud kollektsiooni.



Huvijuht Siiri Paasma jutu järgi olid õpilased mõelnud, milline võiks ühe või teise aine õpetaja välja näha, et tema eriala oleks riietusest aimatav. Nii riietasid nad näiteks loodusloo õpetaja rohelisse ja riputasid käsitööõpetajale kaela lõngakeradest kee.



Et hooaja moevärv on lilla, pandi kehalise kasvatuse õpetaja jaoks kokku just seda värvi spordikomplekt "Hüppav Puma".



Eesti keele õpetajale välja mõeldud seelik ja ajalooõpetaja laiad kottpüksid olid aga värskelt üheksandik Helena Semelsoni nõelasilmast tulnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles