Lauluvõistlus esitles noori andeid

, Pärnu filharmoonia reklaamitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Reedel ja pühapäeval selgusid konkursi “Sügisulg 2009” finaalkontsertidel Pärnu linna ja maakonna tänavused parimad noored solistid.


Noori hindas žürii koosseisus Kuressaare gümnaasiumi lauluõpetaja Pilvi Karu, Viljandi muusikakooli õpetaja Hedi-Kai Pai, lauljad Liisi Koikson ja Margus Vaher ning näitleja Märt Avandi.



Üllatuseks võitis 10-19aastaste konkursil 30 laulja seas peaauhinna 11aastane Krisdelle Viljak. „Grand prix’d määrates oli žürii üsna üksmeelne. Oli teisigi väga häid, aga sel korral suutis just Krisdelle meid oma esinemisega võluda,” märkis žüriiliige Margus Vaher. Publikupreemia läks Kristjan Siimanile (pildil).



Korraldajate hoolivust näitab seegi, et kolme- kuni üheksa-aastasi ei pandud lõppkonkursil paremusjärjestusse ja säästeti nii nende lavanärvi.



Parimad selgitati välja juba eelvoorudes. Produktiivse juhendaja eriauhinna pälvisid lauluõpetajad Anne Uusna ja Toomas Voll.



Konkurssi korraldab MTÜ Pärnu Kontserdibüroo koostöös Pärnu filharmooniaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles