14. jaanuaril toimub Eestis esimene rahvusvaheline toidukonverents “Food For Future”, mille raames Rimi tõi müügile Eesti kulinaaria instituudis spetsiaalselt jaeketile välja mõeldud magustoidu - porgandi-astelpajuvahu.
Rimis tuli müügile Eesti tulevikutoit
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Porgandi-astelpajuvahu autor on kokk Angelica Udeküll, kelle sõnutsi on magustoidu valmistamisel kasutatud Eesti köögile omaseid tooraineid, kuid mõneti uuel viisil. “Kasutatud on porgandit, astelpaju marju ja odrajahu, neist astelpaju on uuema põlvkonna maitse, kuid kaks ülejäänut on eestlase toidulaual ikka figureerinud toorained,” lausus ta.