Raio Piiroja jätkab senises klubis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raio Piiroja
Raio Piiroja Foto: Toomas Huik

Eesti jalgpallikoondise kapten, keskkaitsja Raio Piiroja alustas esmaspäeval Norras uut treeningtsüklit senise koduklubi Fredrikstadi juures, vahendab Eesti Päevaleht.


Kuigi sügisel langes Fredrikstad kõrgliigast esiliigasse ning Piiroja tahtis end klubist vabaks osta, pole tal seni veel õnnestunud uut klubi leida. Mäletatavasti jõudis eestlane Fredrikstadiga kokkuleppele enda maksimaalse üleminekusumma osas (5,5 miljonit Eesti krooni – toim).



Piiroja avaldas arvamust, et majandusraskustes ägavas Norra meistriliigas võib uuel aastal Fredrikstadi jaoks taas koht vabaneda. Oma tuleviku suhtes puudub tal paraku selgus.



“Kellegagi otseselt läbi rääkinud ei ole, praegu olen Norras ja alustasin Fredrikstadiga trenni,” ütles ta. “Agent Tarmo Lehiste tegeleb ikka klubiotsingutega, aga ei tea, kuidas see majandussurutise ajal õnnestub. Üks asi on minu tahtmine, teine asi reaalsus.”



Maksimaalse üleminekusumma paika panemine on Piirojale aga andnud vähemalt meelerahu. “Kui seda poleks juhtunud, peaks praegu ikka väga paaniliselt otsima,” nentis ta.



Norra lehed spekuleerivad siiski, et Fredrikstadi Piiroja ei jää. Ühe võimaliku huvilisena on välja pakutud Bergeni Branni. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles