Ühisgümnaasium astub kooli lõhkitõmbamise vastu

Teet Roosaar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotol on Pärnu linnapea Toomas Kivimägi peast haaranud. Ühisgümnaasiumi direktor Mart Kuuskmann mõtleb, mis koolist saab.
Fotol on Pärnu linnapea Toomas Kivimägi peast haaranud. Ühisgümnaasiumi direktor Mart Kuuskmann mõtleb, mis koolist saab. Foto: Urmas Luik

Pärnu linnavalitsuse kava ühisgümnaasiumi paralleelklassid eri koolide vahel jagada on tekitanud koolis pahameelepuhangu, koolipere tahaks täistsüklikooli säilitada või vähemalt koos seniste õppesuundade ja õpetajatega Kooli tänava majas jätkata.

Volikogus kinnitatud koolireformi kohaselt tahetakse Pärnus 1.–12. klassist koosnevad täistsüklikoolid kaotada ning teha eraldi põhikoolid ja gümnaasiumid. Koidula gümnaasiumi hoone on kavas remontida ja avada seal ainult gümnaasiumiklassidest koosnev riigigümnaasium, Ülejõe ja Vene gümnaasiumist gümnaasiumiosa kaotada, ühis- ja Hansagümnaasium sulatada ühtseks gümnaasiumiks ning ühisgümnaasiumi senises majas avada põhikool.

Nimi jääb, sisu kaob

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles