Valitsus otsustab Vallikääru rahastamise järgmisel nädalal

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Vallikäär.
Pärnu Vallikäär. Foto: Ants Liigus

Valitsus kavatseb järgmisel nädalal teha otsuse Pärnu Vallikääru rekonstrueerimise rahastamises.


Peaminister Andrus Ansip ütles neljapäeval valitsuse istungi järgsel pressikonverentsil ajakirjanikele, et Pärnu Vallikääru küsimuses pole seni otsust langetatud. Ta avaldas lootust, et väga selge vastuse selle objekti rahastamise osas annab valitsus järgmisel nädalal.



Ansipi sõnul on mõistlik niinimetatud eurovahendeid kiiresti kasutusele võtta. Samal ajal ei peaks valitsus Ansipi ütlust mööda Pärnut tõukama sellisesse olukorda, kus linnal ei jätku raha omafinantseeringuks.



Kogu Vallikääru ala uuendamise projekt maksab hinnanguliselt 74 miljonit krooni. Pärnu linna omafinantseering on alla kümne miljoni.



Neljapäeval eraldas valitsus regionaalminister Siim Valmar Kiisleri ettepanekul linnaliste omavalitsusüksuste investeeringute kava raames raha Narva linna kaldapealse promenaadi projektile, teatas valitsuse pressiteenistus.



Seni oli Narva linnal kavas kinnitatud toetussumma 74,2 miljonit krooni, mis moodustas 53 protsenti indikatiivsest piirsummast, mis linnale määratud. Otsusega eraldas valitsus Narvale veel 66,7 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles