Kodulinn tervitas MMi kangelasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavalitsus korraldas vastuvõtu juunioride DN-klassi jääpurjetamise maailmameistriks kroonitud Rando Randmaale (keskel), hõbemedali võitnud Karl Hannes Tagule ja noorte Ice Optimist klassis tüdrukute pronksi pälvinud Johanna Saarekesele ning treeneritele Mati Hoolele ja Tõnis Varele.
Pärnu linnavalitsus korraldas vastuvõtu juunioride DN-klassi jääpurjetamise maailmameistriks kroonitud Rando Randmaale (keskel), hõbemedali võitnud Karl Hannes Tagule ja noorte Ice Optimist klassis tüdrukute pronksi pälvinud Johanna Saarekesele ning treeneritele Mati Hoolele ja Tõnis Varele. Foto: Urmas Luik

Pärnu linnavalitsus korraldas vastuvõtu Poolas Sniardwy järvel juunioride DN-klassi jääpurjetamise maailmameistriks kroonitud Rando Randmaale, hõbemedali võitnud Karl Hannes Tagule ja noorte Ice Optimist klassis tüdrukute pronksi pälvinud Johanna Saarekesele ning treeneritele Mati Hoolele ja Tõnis Varele.


“Aitäh teile, vaprad sportlased ja tublid treenerid, et valmistasite meile oma saavutustega nii palju rõõmu,” ütles abilinnapea Jane Mets noortele jääpurjetajatele roosikimpe ja villaseid labakuid üle andes. “Purjetajad on igal aastal toonud kodulinnale kuulsust ja loodan väga, et järgmiselgi hooajal võime teid suurte võitude eest tänada.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles