Pärnu kolledžit väisavad kõrged külalised

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kolledž.
Pärnu kolledž. Foto: Urmas Luik

Tänasest neljapäevani on Tartu ülikooli Pärnu kolledžis külas rahvusvahelise hotellikoolide ühenduse EUHOFA president Filiep Defraye ja peasekretär Harry de Bruijn.


“Visiidi eesmärk on viia end kurssi sellega, kuidas edenevad TÜ Pärnu kolledži ettevalmistused 2011. aasta EUHOFA maailmakongressiks,” tutvustas Birgit Tuulemäe, kolledži turundusspetsialist.



EUHOFA 15. maailmakongress toimub Pärnus ja selle peakorraldaja on Pärnu kolledž koostöös Eesti hotelli- ja turismimajanduse erakooliga.  



Külalised väisavad oma visiidi ajal Eesti kunstimuuseumi, mis on 2011. EUHOFA maailmakongressi planeeritav avatseremoonia toimumise paik, kohtuvad Eesti hotelli- ja turismimajanduse erakooli nõukogu esimehe ja direktori ning Pärnu kolledži direktoriga, kes annavad põhjaliku ülevaate maailmakongressi ettevalmistuste hetkeseisust. Külalised tutvuvad Tallinna vanalinna ja Pärnu vaatamisväärtustega.



EUHOFA loodi 1955. aastal ja ühendab üle 200 liikme 45 riigist. Organisatsioon liidab maailmas tunnustatud hotelli- ja turismikoole. EUHOFA liikmete eesmärk on töötada selle nimel, et kindlustada oma koolides kõrgeim võimalik õppekvaliteet.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles