Hansapäevade korraldusel soovib abistada üle saja inimese

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hansapäevad Pärnus.
Hansapäevad Pärnus. Foto: Urmas Luik

Eile said Pärnu linnavalitsuse saalis kokku tulevased vabatahtlikud, kes soovivad abiks olla 24. juunil algavatel rahvusvahelistel hansapäevadel.



Linnavalitsuse pressiesindaja Maria Murakas-Ollo teatel tuli kokku 115 vabatahtlikku. Interneti teel on seni end kirja pannud 61 inimest sooviga töötada festivalialal, 18 inimest on registreerunud abiliseks kultuuriprogrammis, 12 materjalide komplekteerijaks, 6 abilisteks ettevalmistus- ja ehitustöödel, 40 välisdelegatsioonide saatjaks, 12 pressikeskuse abiliseks ja 18 festivalialal infojagajaks. Registreerunud on nii mehi kui naisi, eri vanuses ja eri keelte oskusega.



Kokkusaamisel seletati igale abiliste grupile lahti tööülesanded ja lepiti kokku edasised tegevused.



Veel on võimalik end vabatahtlikuks registreerida rahvusvaheliste hansapäevade kodulehel www.parnu2010.eu. Lisainfot registreerimise kohta annab Helme Janson, telefon 444 8246, GSM 534 717 12 ja e-mail praktikant1@lv.parnu.ee.



Tänasesse Pärnu Postimehe paberväljaandesse on lipsanud kahetsusväärne viga: vabatahtlike kohtumine ei toimu täna, kokku saadi eile. Autor palub vabandust.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles