Jõulumäel möirgasid Porsched, Volkswagenid ja Škodad

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mis offroad-sõit see on, kui kedagi vintsida ei tule! Action oli Jõulumäelgi, kui lihtsa Caddyga valele rajale mindi.
Mis offroad-sõit see on, kui kedagi vintsida ei tule! Action oli Jõulumäelgi, kui lihtsa Caddyga valele rajale mindi. Foto: Urmas Luik

Møller Auto Pärnu pakkus oma klientidele võimalust rooli taga tunda, kas ja kuidas tulevad kõrgendatud läbivusega autod toime liivas, poris, järsul tõusul ja laskumisel.

Kui kellelgi on küsimus, kuidas suhtub niisugusesse metsateede segamini keeramisse Jõulumäe tervisespordikeskus, siis selgub, et väga rahulikult. Tuulutavatki pinnast, millest käiakse metsaralli järel siluva traktoriga üle, ja üldse on sellinegi üritus eriti suve- ja talispordi vahelises novembris Jõulumäele töö ja leib.

Variante autosid proovida oli kolm. Nii hinnalt kui suuruselt Octavia ja Fabia vahele jääva maanteevariandi Škoda Rapidiga, millest uusim variant sedaani ja luukpära vahepealne Spaceback, sai minna ümbruse tavateedele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles