Paikusel ehiti jõulupuuks tülikas kuusk

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paikuse alevi jõulukuuske käivad külastamas isahakanud elektrikud, nii et pirne tuleb lambipesadesse aina uusi keerata.
Paikuse alevi jõulukuuske käivad külastamas isahakanud elektrikud, nii et pirne tuleb lambipesadesse aina uusi keerata. Foto: Urmas Luik

Tänavune Paikuse valla keskne jõulupuu väärib tähelepanu selle poolest, et see saeti maha alevi korterelamurajoonis Teeveere tänava äärest, kus puu hakkas oma lopsakusega liiklust segama.

Valla keskkonnaspetsialist Reet Jalakas ütles, et hoidis üha suuremaks kasvaval puul kui alevi tulevasel jõulukuusel mitu aastat silma peal, aga ikka anti tülikaks muutunud ilusale kuusele armu, sest vallas oli alati keegi, kes pakkus alevisüdamesse jõulupuud oma krundilt.

“Oleme teinud sellise kauba, et kui mõnel meie valla inimesel on krundil kuusepuu segavalt suureks kasvanud ja ta sellest vallamajja teada annab, saeb vald selle vastastikusel kokkuleppel maha, viib parki, ehib jõulupuuks ja tükeldab hiljem kütteks, mille omanikule tagasi viib,” rääkis Jalakas. “Nii ei ole me jõulupuude eest maksma pidanud.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles