Paisu omanik esitas kohtule kaebuse

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisel pildil on aasta 1975, mil Sindi uut paisutammi vabriku jaoks alles ehitatakse. Esimesel on tamm praegu - lihtsalt üks veetakistus ilma tööstusliku tähtsuseta.
Teisel pildil on aasta 1975, mil Sindi uut paisutammi vabriku jaoks alles ehitatakse. Esimesel on tamm praegu - lihtsalt üks veetakistus ilma tööstusliku tähtsuseta. Foto: Ants Liigus, erakogu

AS Raju esitas Tallinna halduskohtule kaebuse, et tühistada otsus, mis ei luba AS Rajul Sindi paisule elektrijaama ehitada.

“Keskkonnaamet, tutvunud keskonnamõjude hindamise aruandega, leidis, et ei pea võimalikuks Sindi paisule hüdroelektrijaama ehitamist,” resümeeris keskkonnaameti peadirektori asetäitja keskkonnakasutuse alal Taimar Ala.

Samal ajal on AS Raju esindajate seisukoht, et Sindi hüdrosõlme rekonstrueerimise keskkonnamõjude hindamise aruannet heakskiitev otsus ja sellega kaasnevad keskkonnanõuded ei paku Sindi paisul kalade üles- ja allavoolu pääsemiseks terviklahendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles