“Nurrikud Pärnus” jõuab väikeste lugejateni

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siiri Metsamägi üllitas Pärnu-teemalise lasteraamatu. Teose illustratsioonideks on kasutatud autori söe- ja värvipliiatsi- ning õlimaale.
Siiri Metsamägi üllitas Pärnu-teemalise lasteraamatu. Teose illustratsioonideks on kasutatud autori söe- ja värvipliiatsi- ning õlimaale. Foto: Aasa Akerberg

Pärnu Kastani tänava lasteaiaõpetaja Siiri Metsamägi esitles laupäeval Raeküla Vanakooli keskuses oma trükisooja esikteost “Nurrikud Pärnus”.

Raamat pajatab Pärnu linnast, algklassipoisist Johannesest, tema sõpradest ja Munamäe lähedal elavatest vanavanematest. Johannese kõrval on peategelasteks ajaränduritest kassid Nurrikud, kes tutvustavad poisile tema kodulinna ajalugu ja vaatamisväärsusi.

Raamat on sobiv lugemisvara 6–10aastastele lastele, kuid autori hinnangul pakuvad Johannese ja Nurrikute lood toredat äratundmis- ja kaasaelamisrõõmu kogu perele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles