Pärnu teatris vahetuvad näitlejad

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Adamson ilmselt tutvustamist ei vaja. Neil, kes teda teatrilaval veel mängimas näinud ei ole, on selleks nüüd võimalus.
Kadri Adamson ilmselt tutvustamist ei vaja. Neil, kes teda teatrilaval veel mängimas näinud ei ole, on selleks nüüd võimalus. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Endla teatrist siirduvad selle hooaja lõppedes Tartusse Vanemuisesse näitlejad Piret Laurimaa ja Sten Karpov ning lavastaja Andres Noormets, kelle asemele on Pärnu tulemas näitlejad Kadri Adamson, Kati Ong ja noor lavastaja Laura Mets.

Teatri personalis on lähiajal toimumas ja toimunud teisigi muudatusi, mille hetkeseisust annab ülevaate Endla direktor Ain Roost. Teatrijuht kostis, et küsimustele, millise koosseisuga Endla uuele hooajale vastu läheb, kes lahkuvad, kes teatriga liituvad, saab ta vastata niivõrd, kui kokkuleppeid on sõlmitud.

“Nii Endlas kui enamikus teatrites ja muudeski organisatsioonides toimub ikka teatud aja möödudes koosseisudes muudatusi. Ühed inimesed lahkuvad, teised tulevad asemele. Loomekooslused väsivad ja otsivad uusi võimalusi. Mõnikord on organisatsiooni töökultuuri parandamiseks vajalikud struktuurimuudatusedki, et edukamalt luua, paremini majandada,” põhjendas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles