Mürakarukoolis keksitakse kevadiselt

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu keskraamatukogu lasteosakond.
Pärnu keskraamatukogu lasteosakond. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Kolmapäeva ennelõunal ootab Pärnu keskraamatukogu Mürakarukool 1,5–4 aasta vanuseid lapsi koos vanemate ja vanavanaematega kevadpühadeks valmistuma.

Koos õpetaja Katrin Hildunen-Alvelaga lauldakse kõigest, mis kasvab, ja kõigist, kes kevadiselt kepsutavad ja siutsuvad. Õhku lendab värvilisi sulgi ja mürakarudel on tegemist, et neid lae alla puhuda. Õppimist ootavad sõnad ja tantsud, aga üheskoos tegutsedes veereb pooltund kiiremini kui kirju pühademuna, teatas Pärnu keskraamatukogu lasteteeninduse peaspetsialist Signe Peeker.

Raamatukorvist vaatavad vastu põnniraamatud pikkade kõrvade ja kollaste sulgedega tegelastest. Koju kaasa võib valida loo jänesestki, kes munade värvimise asemel hoopis asjalikult suppi keedab. Tegusad mürakarud on pärast tundi oodatud teise korruse jututuppa omal käel raamatuid avastama.

Mürakarukool on piletiprii, esimese korruse saali tasuks kaasa võtta vaid vahetusjalatsid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles