Mari Andreksoni luuleraamat valmis emadepäevaks

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tori valla elaniku Mari Andreksoni lasteluuletused ja -jutud on Randivälja külaseltsi algatusel koondatud raamatusse “Vanaema sülest”, mida täiendab kaks CDd.
Tori valla elaniku Mari Andreksoni lasteluuletused ja -jutud on Randivälja külaseltsi algatusel koondatud raamatusse “Vanaema sülest”, mida täiendab kaks CDd. Foto: Henn Soodla

Emadepäeval näevad Randivälja külas Klaara-Manni puhkemajas esimest korda oma joonistatud pilte raamatusse trükituna lapsed, kes aitasid illustraatoritena kaasa luuleraamatu “Vanaema sülest” valmimisele.

Tori valla Muraka küla elanik, tuntud sõnaseadja, luuletaja ja jutuvestja Mari Andreksoni ehk kohalikele Muraka Mari 126-leheküljelises raamatus on 60 luuletust, plaatidel aga autori enda loetud värsid ja jutukesed.

“Valik on tehtud lastele, seal on jõuludeks kirjutatud salme, neljarealisi nupukesi, kaks luuletust minust endast ja lapsepõlvest, seitse-kaheksa juttu on meie oma koduloomadest,” rääkis Andrekson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles