Pärnu kevadturniiril mängisid Eesti lauatenniseliidrid

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauatennise reket ja pall.
Lauatennise reket ja pall. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pärnu spordihalli 16 laual selgitas Pärnu Vint-90 kevadturniiri parimaid 72 mees- ja 19 naislauatennisisti. Võistlusele andis värvi, et osalesid Eesti kaks paremat meest ja riigi naiste meister, auhindu jagus ka nii Pärnu Vint-90 kui Pärnu-Jaagupi lauatenniseklubi mängijatele.

Meeste finaali jõudsid 3:0 võitudega viimastel aastatel ka Eesti meistrivõistluste kullamängus vastakuti olnud Tallinna Kalevit esindav Narva noortetreener Aleksander Smirnov ja Pärnu Vint-90 kasvandik, Eesti lauatennisekoondise peatreener Vallot Vainula. Taas jäi 4:1 peale Smirnov. Kolmanda koha auhinna sai lätlane Arturs Reinolds, pärnakatest jõudis esikümnesse veel Antti Luigemaa.

Naiste turniiril ei olnud Eesti meistril Tallinna kalevlasel Kätlin Latil raskusi võistlus settigi kaotamata läbida, finaalis võitis ta Liisi Koidu (Pärnu-Jaagupi LTK) 4:0. Neljas oli Valeria Sarõtševa (Vint-90/SK), viies Eidi Oago, seitsmes Kaidi Oago (Pärnu-Jaagupi LTK).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles