Schillijad kogunevad Kilingi-Nõmme suveaias

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kilingi-Nõmme suveaias käisid sel nädalal kibedad ettevalmistustööd, et tänavune Schilling taas täie ette läheks.
Kilingi-Nõmme suveaias käisid sel nädalal kibedad ettevalmistustööd, et tänavune Schilling taas täie ette läheks. Foto: Urmas Luik

Juba kaheksandat korda peetakse Kilingi-Nõmme linnakese suveaias indie-muusika festivali Schilling. Lavale astuvad ansamblid Eestist ja välismaalt, peale muusika pakutakse gastronoomilisi elamusi ja mänge lastele.

Selleaastane peaesineja on Florida bänd Merchandise, kes ei taha ennast lahterdada ühegi žanri alla, ent pundi kohta on kriitikud öelnud, et ansambli muusika sarnaneb väga The Smithsi ja Joy Divisioni omaga.

Hispaaniakeelse Extraperlo muusikat on iseloomustatud kui “sõitu vikerkaarevärvides delfiini seljas rahulikult lainetaval Vahemerel” ja põhjanaabrite Streak & The Raven teeb minimalistlikke elektroonilisi helisid. Lisaks tulevad veel popimaiguline Jeremy Jay ja Rootsi sündipopparite duo Kite.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles