Audrus sõidavad driftiautod

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Driftimine Audru ringrajal.
Driftimine Audru ringrajal. Foto: Ants Liigus

Täna õhtul ja homme on Audru ringrajal üks tavalisest veidi erinev, aga kahtlemata huvitav võidusõit. Tegemist on driftiga, mida asjatundmatuile küllalt raske selgitada, mis aga tähendab spetsiaalselt kohandatud-ehitatud autode täpselt ja kiiresti külg ees ja kummi suitsetavalt liikumist.

Pilt on igatahes rohkem kui efektne, seda enam, et Audru rada on väga kiire ja driftiautod sisenevad külg ees võetava-tesse kurvidesse koguni 130 kilomeetrise tunnikiirusega.

Firststop Drift karikasarja kolmanda etapi treeningud on täna õhtul. Homme hommikul treeningud jätkuvad, siis järgnevad kvalifikatsioonisõidud ja alates kella 16st juba lõppvõistlus.

Osalemisest on peale eestlaste teatanud driftisõitjad Soomest, Venemaalt ja Lätist. Driftikarika kahe etapi järel juhib sarja lätlane Gatis Lapans eestlase Kristjan Klemetsi ja soomlase Ivan Khre-liatsi ees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles