Kommentaar: Ilus pidu, aga – kuidas edasi?

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enn Hallik.
Enn Hallik. Foto: PP

Vana inimene võib mitte mäletada seda, mida ta hommikul sõi, aga see, kuidas 2000. aasta sügisel koos Jüri Jaansoniga Pärnu jõeäärses võsas ning mudas müttasime ning kuidas esimesel kahe silla jooksul punase lipu ja lõdva randmeliigutusega sillal liikluse seiskasin, on hästi meeles.

Laupäeval lastejookse jälgides ja pühapäeval tõelise spordipeo osalisena esimest korda täisvalmis asfaltrajal kümmet kilomeetrit tiksudes tundus kontrast toonase ja tänase vahel lausa uskumatu.

Aga miski asi pole kunagi päris valmis, olgu ta juba nii hea kui tahes. Saab Jaansoni spordirada veel paremaks teha (eelkõige paremkaldal kesklinna sillast endise suusavabrikuni), saab ilmselt väärtust lisada ka kahe silla jooksule-retkele, kus juba osaleb kaks ja pool tuhat inimest, kus tänavu esimest korda jagati ilusaid osavõtjamedaleid ja mida võitvad mustad mehed ning klassiga naised kohalikele ässadele meelehärmi teevad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles