Vändra Ökopagar avas uue sisu ja välimusega tootmishoone

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vändra 20aastane leivatööstus on saanud uue sisseseade, ettevõte annab tööd paarikümnele inimesele.
Vändra 20aastane leivatööstus on saanud uue sisseseade, ettevõte annab tööd paarikümnele inimesele. Foto: Urmas Luik

Vändra alevi servas Jannseni tänavas avas ligemale kaks miljonit eurot maksnud tootmishoone siin juba 20 aastat tegutsev ettevõte, mille uuenduskuuri kuulub ka nime muutmine: OÜ Vändra Leiva asemel on nüüd OÜ Vändra Ökopagar.

“Muutsime eelmisel aastal nime, sest ökotoodete osakaal on meie toodangus suurenenud,” põhjendas ettevõtte juhataja Krista Assi.

Assi arvates on nimevahetus tarbijates tekitanud väikest segadust, sest ei seostata, et Vändra Ökopagar ongi vanast ajast tuntud Vändra Leib, kuid ta loodab, et toodangu ostjad harjuvad ettevõtte uue nimega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles