Pärnus ja Pärnumaal toimub ettevõtlusnädal

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäeval algab neljas suuremas Eesti linnas ettevõtlusnädal.
Esmaspäeval algab neljas suuremas Eesti linnas ettevõtlusnädal. Foto: Ettevõtlusnädal

Esmaspäeval algab Pärnus ja Pärnumaal ettevõtlusnädal. Neljas suuremas linnas, Tallinnas, Tartus, Pärnus ning Narvas toimuva ettevõtlusnädala märksõna on koostöö.

Ettevõtlusnädala raames toimub konverentse, seminare, avatud uste päevi, ettevõtete külastusi, vestlusringe ning teabe- ja ettevõtluspäevi.

Ettevõtlusnädala põhisündmuseks on neljapäeval, 7. oktoobril toimuv Pärnumaa ning Pärnu linna aasta parimate ettevõtjate tunnustamine ning sellele eelnev ettekanne Arengufondi arenguseire divisjoni majanduseksperdilt Heido Vitsurilt teemal „Eesti ja Pärnumaa majanduses loodav lisandväärtus ning võimalused lisandväärtuse tõstmiseks“.

Ettevõtlusnädalal on mitu seminari pühendatud euro tulekule ja sellega seonduvale, samuti on konverentse ja seminare noortele ettevõtjatele – teisipäeval, 5. oktoobril toimub Strand SPA ja konverentsihotellis õpilaskonverents „Kuidas olla ettevõtlik ja edukas“ ning samal päeval Tartu Ülikooli Pärnu kolledžis seminar „Üliõpilasest ettevõtjaks“, reedel, 8. oktoobril toimub Endla teatri teise korruse kohvikus seminar „Ettevõtlus vs ettevõtlikkus“.
 
Selle aasta ettevõtlusnädala ettekanded ning seminarid puudutavad suures osas ka teeninduskultuuri ja selle parendamist. Samuti tutvustatakse loomeringi ning -tegevusi.

Pärnumaal toimuvad ettevõtluspäevad Kilingi-Nõmmes, Vändras, Häädemeestel ja Tõstamaal.

Pärnu linnavalitsus korraldab ettevõtlusnädala raames Sihtasutuse Pärnumaa Turism  ja Eesti kaubandus-tööstuskoja koostööna neli seminari.

Ettevõtlusnädala eesmärk on kohalike ettevõtjate ja nende tegevuse tutvustamine, ettevõtlusega alustamise võimaluste selgitamine ning sellekohaste üldteadmiste andmine.

Viiendat korda toimuvat ettevõtlusnädalat Pärnumaal koordineerib Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles