Ettevõtlusnädal tipneb täna tunnustamisega

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lillekimp.
Lillekimp. Foto: Marina Puškar / Postimees

Täna õhtul selgub Pärnumaa kutsehariduskeskuses, kes on tänavu suurim tööandja, parim ettevõtja ja ettevõte, päeval aga jätkub loomeringiga tutvumine ja toimub ettevõtluspäev Tõstamaal.

Üritusterohke oli ettevõtlusnädala kolmaski päev, mis algas eile kaubandus-tööstuskoja Pärnu esinduse korraldatud ärihommikuga, kus Eesti majanduse hetkeseisust ja tulevikuvaadetest rääkis Pärnu juurtega pangandustegelane Jüri Mõis.

Maarja-Magdaleena gildis toimus seminar loometegevusega rikkaks saamisest kui utoopiast ja tegelikkusest, ettevõtluspäev korraldati ka Häädemeestel. Tartu ülikooli Pärnu kolledþis avati õhtul ettevõtlus- ja turismikool, mille sihtrühm on gümnaasiumiõpilased ja täiskasvanud ning mille lõpetajad saavad Tartu ülikooli vastavasisulise tunnistuse.

Homme tipneb ettevõtlusnädal tavakohase ettevõtjate ja avaliku sektori esindajate kohtumisega Audru staadionil, kus jalgpallimatðis selgub võitja. Samal ajal toimub noortele seminar “Ettevõtlus vs. ettevõtlus”, mille ettevõtlusinkubaatoris korraldab MTÜ Pärnumaa Kodukant.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles