Juhtkiri: Masinatehas tuleb lammutada

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Pärnu linnavalitsuse saamatus enda kehtestamisel Pärnu linnas avalikkuse huvides kisendab taevani. Probleem ei ole ainult praeguses linnavalitsuses ja linnapeas, samasugune seis on suvepealinnas valitsenud aastaid. Linn ei suuda eraomanikke sundida arvestama ühiskondlike huvide ja avaliku arvamusega.

Pärast korduvaid põlenguid ja raske kehavigastusega lõppenud õnnetust peeti esmaspäeval linnavalitsuses aru, mida kunagise masinatehase varemetega ette võtta. Kohale olevat kutsutud nii omaniku kui politsei esindajad, et lahendust leida. Veel eile hommikupoolikuks polnud linnavalitsus suutnud sõnastada oma seisukohta, ehkki Pärnu Postimees küsis seda juba teisipäeva hommikul.

Tuleb tõdeda, et Pärnus peavad toimuma kurbade tagajärgedega õnnetused, et üldse midagi liikuma hakkaks. Pärast neiu hukkumist katteta kaevus otsiti ja suleti selliseid lõkse mõnda aega päris intensiivselt. Ometi jäi samasugune traagiline õnnetus Rääma-poolses jõeäärses mahajäetud betoontünnis kordumata vaid tänu tähelepanelikule juhuslikule möödujale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles