Vindi Volli: Nii, naa ja nõndamoodi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vindi Volli.
Vindi Volli. Foto: Pärnu Postimees

Mina ei suuda küll ette ega taha kujutada, mis nüüd saama hakkab. Hiljuti tuli sihuke imelik tunne peale, et peaksin oma vaimse tervise huvides üht-teist lugema või kirjutama või äärmisel juhul midagi kultuurset tegema. Istusin maha, mõtlesin mitu päeva ja otsustasin lõpuks oma eelmise kuu pensioni korstnasse kirjutada.

Alguses oli päris hea tunne, aga pärast Ärmiine tundis ebatervet huvi, misjaoks ma tema rahakotist kümme kopikat liisingusse võtsin, ja siis enam väga hea tunne justkui ei olnud. Ma ei hakka meie sõbraliku jutuajamise kõiki detaile siin ajapuuduse tõttu välja tooma, ütlen ainult niipalju, et Ärmiine arvates olevat vaja iga kord pärast korstnasse kirjutamist lõõrid korralikult puhtaks kraapida.

Helistasin muidugi pühkijale, kes ütles, et saba on niisama pikk kui pangabussi ukse taga ja enne ülejärgmist suve ei tule kõne allagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles