Galerii: algas noorte lauljate konkurss „Sügisulg“

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Sügisulg 2010". Pildil 7aastane Kätlin Koplus Margit Kitse laulustuudiost lauluga "Ei pärmiga, ei lärmiga".
"Sügisulg 2010". Pildil 7aastane Kätlin Koplus Margit Kitse laulustuudiost lauluga "Ei pärmiga, ei lärmiga". Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Reedel sai alguse järjekordne Pärnu linna ja maakonna noorte solistide konkurss “Sügisulg”, millel näeb tänavu esinemas 183 3-19aastast last ja noort.

„Sügisulu“ eelvoorud toimuvad pühapäevani Pärnu ühisgümnaasiumis ja reedel olid seal võistlustules 7-12aastased lapsed. Laupäeval nägi esinemas 13-19aastasi ja pühapäeval algusega kell 11 astuvad oma eelvoorudes üles kõige väiksemad, 3-6aastased mudilased.

Eelvoorud on kõigile pealtvaatajaile tasuta.

Konkursi lõppkontserdid toimuvad kahe nädala pärast, kui reedel, 19. novembril kell 18 astuvad Pärnu kontserdimaja lavale 10-19aastased ja pühapäeval, 21. novembril kell 12 esinevad Endla teatri Küünis 3-9aastased finalistid.

Noori soliste hindab žürii, kuhu kuuluvad lauljatarid Sirje Medell ja Els Himma, Fa Diees laulustuudio juhendaja Ingrid Otti, muusikaõpetaja Enel Seeman, Pärnu filharmoonia produtsent Lukas Groen ja Raadio Kadi muusikatoimetaja Kadri Häng.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles