Kommikuuse võib pärast pühi ära süüa

Karin Klaus
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Magusamaiast kingisaajat rõõmustab jõulupuu, mis tehtud lemmikkommidest. Dekoratiivne “kuusk” valmib 10-15 minutiga ja aitab pärast päkapikuhooaega jätkuvalt magusavajadust vaigistada.

Töö käik:

1. Osta pehmest plastist koonus (müügil näiteks Tiimaris) ja kata see fooliumiga või värvi meelepärast tooni.

2. Varu kolm-neli pakki komme ja pakk pärlikujuliste peadega nööpnõelu.

3. Torka nööpnõel iga kommi ülaossa ja kinnita kommid ringselt koonusele. Alusta koonuse alumisest osast, säti iga järgmise ringi komm alumise ringi kommide vahekohtadesse.

4. Kinnita tippu täheke, dekoratiivne lehv või tutt.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles