Paikusel toimub lustlik teatevõistlus

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jooskjad. Pilt on illustratiivne.
Jooskjad. Pilt on illustratiivne. Foto: Margus Ansu / Postimees

Reedel toimub Paikuse valla 25. sünnipäevale pühendatud tervislikke eluviise edendav lõbus teatevõistlus "25 kevadist hetke", kus eri distantsidel liigutakse käies, joostes, tantsides, palle põrgatades ja jalgratastel.

Ürituse avab kell 10.30 Eesti olümpiakomitee asepresident Tõnu Tõniste ja külalistena osalevad olümpiavõitja Jaan Talts ning Eesti jalgpallikoondise endine kapten Raio Piiroja.

Kell 11 transporditakse võistlejad rajale ning poole tunni pärast algab teatevõistlus.

Osavõtjad läbivad valla juubelile pühendatud 25kilomeetrise raja, mis jagatud etappideks. Etapi pikkus on 500 meetrit kuni kolm kilomeetrit ning selle pikkus sõltub liikumisviisist ja osalejate ealistest võimetest. Peale jooksmise, kõndimise ja tantsimise läbitakse vahemikke rulal, rulluiskudel, tõukeratastel, hüppenööriga hüpates jne. Üritusel osalevad ka õpilased ja õpetajad Paikuse põhikooli sõpruskoolist Grobinast, Lätist.

See on Coca-Cola fondi ja Eesti Olümpiakomitee koostööprogrammi "Liikumine teeb erksaks" raames toimuv ettevõtmine, mis toetab tänavu 25 perespordiüritust Eesti regioonides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles