Suur ostuhuvi tühjendas Säästumarketi leivast-saiast

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
5. jaanuari pärastlõunal polnud Pärnus Lepa Säästumarketis riiulitele jäänud enam ainsatki leiva- ja saiapätsi.
5. jaanuari pärastlõunal polnud Pärnus Lepa Säästumarketis riiulitele jäänud enam ainsatki leiva- ja saiapätsi. Foto: Ants Liigus

Üleeile pärastlõunal leidis Pärnu Lepa Säästumarketit külastanud ostja eest tühjad leiva-saiariiulid, kauplusekett põhjendas erakordset müügiedu samale päevale langenud pensionpäevaga.

„5. jaanuaril oli nimetatud kaupluses tõepoolest juhus, kus pea kõik leiva- ning saiatooted osteti ära juba pärastlõunaks,“ tõdes Rimi Eesti Food ASi kommunikatsioonijuht Katrin Bats.

Kommunikatsioonijuhi kinnitusel oli saia- ja leivatoodete müük sel päeval erakordselt edukas. „Eeldame, et see oli tingitud samale päevale langevast pensionipäevast, mis tõi kauplusesse erakordselt palju kliente, kes ilmselt soovisid kasutada võimalust esimest korda uue valuutaga arveldada,“ sõnas Bats.

Paraku ei osanu kauplus ennustada nii suurt huvi ega tellinud tavapärasest suuremat leiva- ja saiavaru. „Kauplus püüdis õhtupooliku jooksul saia- ja leivatooteid juurde tellida, ent see ei õnnestunud. Palume kõigilt klientidelt, kes sel õhtupoolikul Lepa Säästumarketis leivata-saiata jäid, vabandust,“ ütles Bats.

Kõhkluse, et kauplust hakatakse sulgema, lükkas Rimi kommunikatsioonijuht kindlalt ümber. „Vastupidi, Pärnus läheb Säästumarketil väga hästi ning uue kaupluse, Härma Säästumarketi avame juba 19. jaanuaril,“ selgitas Bats.

Firma kinnitusel ostetakse samuti sel nädalal tavapärasest enam nende kauplustes suhkrut . „Seda muidugi ennustatava hinnatõusu pärast,“ kommenteeris Bats.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles