Sindi veeprojektiks anti aega 660 päeva

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Torud.
Torud. Foto: Ants Liigus

Lõppeva nädala teisipäevast, 11. jaanuarist algas Sindi linna veeprojekti ehituse teostamise lepingujärgne tähtaeg, mille pikkus on 660 päeva ehk 22 kuud, mille jooksul ehitaja peab töö ära tegema.

Sindi linna veebikülje teavitusel hakatakse töid tegema 55 tänaval ehk kõigis neis linnaosades, kus need jäid neli aastat tagasi tegemata.

Lepingu järgi peab OÜ Water Ser ehitama või rekonstrueerima Sindi linnas ligemale 49 kilomeetrit vee- ja kanalisatsioonitorustikke ühes liitumispunktide väljaehitamisega, rajama 16 reoveepumplat ning taastama ja korrastama tänavakatted ja haljastuse.

Tööde teostaja esitab järgmisel nädalal OÜ Sindi Veele ja Sindi linnavalitsusele kava, mis järjekorras, millistel tänavatel ja missuguseid töid tegema hakatakse.

Projekti kogumaksumus on üle 4,5 miljoni euro ilma käibemaksuta (ehk üle 71 miljoni krooni), millest ligi 78,5 protsenti tasutakse Euroopa Liidu ühtekuuluvusfondi tagastamatust abist. Ülejäänud osa finantseerivad Sindi Vesi ja Sindi linnavalitsus.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles