Kevadised moelemmikud

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadel on moes sinine värv ja meretemaatika.
Kevadel on moes sinine värv ja meretemaatika. Foto: Erakogu

Algava kevade moemeeleolu on helge ja nostalgiline, hooaja lemmikuks tõuseb mereteema.

“Kevad on tulvil võrratut ilu moemaailma kullafondist, kuid pildil on ka uusi säravaid ideid ja julgeid värve,“ rääkis Tallinna Kaubamaja loovjuht Kristina Herodes. “Rahutud ajad maailmas on toonud moepilti turvalised teemad.”

Kes tahavad sel hooajal kindla peale välja minna, võiksid Herodese sõnutsi teha panuse šikile mereteemale. “Ka triibumuster on kevade hitt ja seda põhjusega: triipudega on asju imelihtne sobitada ja mõne uue lisandiga saab merehõngulist pluusi või kleiti kanda pea igavesti,” kinnitas ta.

Teise meelitava teema moodustavad lillemustrid, mis suve hakul vallutavad ilmselt paljude romantikute südame.

Elegantse moe üledoosi kõrval ei saa läbi väikese mässuta. Mereteemade ja lilleplahvatuse kõrval pakub alternatiivi kolmaski stiil – karmiilmeline punk, mis rõivad puruks käristab, värviplekke täis pillub ja metalliga kaunistab.

Meestemoeski on esikohal mereteemaline stilistika, mille motiivid (triibud, ankrud, lained ja köied) viivad mõtted töötegemiselt hoopis mõnusale merereisile.

“Nädalalõpustiil on meestel pehme ja puuvillane. Triikrauda kasutada ei ole vaja, sissekantud tunne ja kerge korts vaid lisavad sarmi,” soovitas Herodes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles