Politsei võttis vahi alla surma põhjustamises kahtlustatava

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Politsei pidas esmaspäeva õhtupoolikul Pärnu linnas kinni 21aastase noormehe, keda kahtlustatakse raske isikuvastase kuriteo toimepanemises, mille tagajärjel sai inimene surma.

„Politseil on alust arvata, et noormees on seotud 10. veebruaril Pärnumaal Surju vallas toimunud kuriteoga, mille tagajärjel hukkus meesterahvas,“ sõnas Lääne prefektuuri kriminaalbüroo organiseeritud ja raskete kuritegude talituse juht Margus Sass.

Menetlust juhtiva prokuröri Anne Sillaotsa sõnutsi näitas ekspertiis, et tegemist on vägivaldse surmaga ning politsei operatiivse ja tõhusa töö tulemusel peeti teos kahtlustatav kinni.

Täna võeti noormees Pärnu maakohtu loal kuriteos kahtlustatavana eeluurimise ajaks vahi alla.

Alustatud kriminaalmenetlust juhib Lääne ringkonnaprokuratuur. Prokuratuur ei avaldanud, mis laadi kuriteos vahistatud noormeest kahtlustatakse.

„Menetluse huvides ei ole praegu rohkem informatsiooni võimalik avaldada,“ ütles Lääne ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Annely Erm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles