Kalev Vilgats: Vallikääru aas jäi Grillfestile kitsaks

Kalev Vilgats
, Pärnu Postimehe arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korraldajate kinnitusel külastas kahel päeval Pärnus Vallikääru aasal toimunud Grillfesti umbes 50 000 inimest.
Korraldajate kinnitusel külastas kahel päeval Pärnus Vallikääru aasal toimunud Grillfesti umbes 50 000 inimest. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Äsjasele Grillfestile jäi Pärnu Vallikääru aas kitsaks. Ma ei käinud festil möödunud aastal, see-eest osalesin ülemöödunul, mil ruumi oli rohkem. Näiteks polnud pealava leidmisega tunamullu probleemi: selle ette oli jäetud rohkem lustimisruumi. Tänavu olid kõik külg külje kõrval, lettide vahel liikuda oli vaevaline. Pole midagi teha, kui pidu aasal väga suureks läheb, tuleb võtta kasutusele Munamäe park ja müügitelgid saaks püstitada kuni Vee tänavani. Suuremaks peoks poleks kesklinnas ruumi või tuleks siis laieneda juba Tallinna värava juurest Jakobsoni parki ja Rüütli tänavale. Üldiselt: võimalusi jagub, kitsas ei pea olema.

Kui olin suundunud vallikraavi sillakese poole, tabas mind valus meeldetuletus. Loomulikult! Põlise pärnakana pidanuks teadma, et Vallikääru aasa vaese mehe jalgteedele ei maksa tulla sandaalidega.

Loivates üle sillakese, püüdsin kinni paar komistajat. Pole ime, sest silla puitkonstruktsioonid on üle värvimata, heledaks pleekinud lippidel on raske märgata neid kohti, mis peaksid jalale toeks olema, ja nende taha komistatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles