Kohtunikud valisid gastronoomiakonkursi Hõbelusikas finalistide hulka Pärnu restorani Raimond, mis nomineeriti à la carte menüüga vegani- ja taimetoidu pakkujate kategoorias.
Restoran Raimond jõudis Hõbelusika finaali
Restoran Restoran pakub sellest aastast peale à la carte menüü vegani- ja taimetoidumenüüd. Selle autor on peakokk Marko Lumera.
Konkursi võitjad kuulutatakse välja 3. novembril Tallinnas Rotermanni soolalaos auhinnagalal, kus parimaid tunnustab Michelini tähega pärjatud restorani OLO tippkokk Kim Mustonen Helsingist.
Hõbelusika finalistid:
Fine dining – Horisont, Tchaikovsky, Ö.
Casual dining – Gloria Veinikelder, Kaks Kokka, Ribe.
Pererestoran – GOSPA, Lucca, Ylicool.
Eesti köök – Farm, Juur, Leib Resto & Aed.
Rahvusköök – Cru, Gianni, Haku.
Kohvik – Café Lyon Meistri, Gianni Café, Hapsal Dietrich.
Pubi/brasserie – Kolm Sibulat, Frenchy, Saku Gastropub.
Tänavatoit – Al Mero Pizza, Papa Joe, Burger Kitchen Tänavagurmee.
Parim peakokk - Martin Meikas ja Ranno Paukson (Ö), Martin Meikas ja Ranno Paukson (Kaks Kokka), Shuichi Shiraishi (Haku), Costantino Veglianti (Gianni).
Parim teenindus – Ribe, Haku, Gianni.
Parim taimetoidu pakkuja – V, Raimond, Ö.