Sinu brauser on natuke ajast maha jäänud. Et kõik töötaks, nagu vaja, palun uuenda enda brauserit.
Küpsised aitavad meil teenuseid edastada. Meie teenuseid kasutades nõustute sellega, et kasutame küpsiseid. ROHKEM INFOT >

Restoran Raimond jõudis Hõbelusika finaali

KOMMENTEERI PRINDI ARTIKKEL
Saada vihje
Kohtunikud valisid gastronoomiakonkursi Hõbelusikas finalistide hulka Pärnu restorani Raimond. | FOTO: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Kohtunikud valisid gastronoomiakonkursi Hõbelusikas finalistide hulka Pärnu restorani Raimond, mis nomineeriti à la carte menüüga vegani- ja taimetoidu pakkujate kategoorias.

Restoran Restoran pakub sellest aastast peale à la carte menüü vegani- ja taimetoidumenüüd. Selle autor on peakokk Marko Lumera.

Konkursi võitjad kuulutatakse välja 3. novembril Tallinnas Rotermanni soolalaos auhinnagalal, kus parimaid tunnustab Michelini tähega pärjatud restorani OLO tippkokk Kim Mustonen Helsingist.

Hõbelusika finalistid:

Fine dining – Horisont, Tchaikovsky, Ö.

Casual dining – Gloria Veinikelder, Kaks Kokka, Ribe.

Pererestoran – GOSPA, Lucca, Ylicool.

Eesti köök – Farm, Juur, Leib Resto & Aed.

Rahvusköök – Cru, Gianni, Haku.

Kohvik –  Café Lyon Meistri, Gianni Café, Hapsal Dietrich.

Pubi/brasserie – Kolm Sibulat, Frenchy, Saku Gastropub.

Tänavatoit – Al Mero Pizza, Papa Joe, Burger Kitchen Tänavagurmee.

Parim peakokk - Martin Meikas ja Ranno Paukson (Ö), Martin Meikas ja Ranno Paukson (Kaks Kokka), Shuichi Shiraishi (Haku), Costantino Veglianti (Gianni).

Parim teenindus – Ribe, Haku, Gianni.

Parim taimetoidu pakkuja – V, Raimond, Ö.

Tagasi üles