Restoran Raimond jõudis Hõbelusika finaali

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtunikud valisid gastronoomiakonkursi Hõbelusikas finalistide hulka Pärnu restorani Raimond.
Kohtunikud valisid gastronoomiakonkursi Hõbelusikas finalistide hulka Pärnu restorani Raimond. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Kohtunikud valisid gastronoomiakonkursi Hõbelusikas finalistide hulka Pärnu restorani Raimond, mis nomineeriti à la carte menüüga vegani- ja taimetoidu pakkujate kategoorias.

Restoran Restoran pakub sellest aastast peale à la carte menüü vegani- ja taimetoidumenüüd. Selle autor on peakokk Marko Lumera.

Konkursi võitjad kuulutatakse välja 3. novembril Tallinnas Rotermanni soolalaos auhinnagalal, kus parimaid tunnustab Michelini tähega pärjatud restorani OLO tippkokk Kim Mustonen Helsingist.

Hõbelusika finalistid:

Fine dining – Horisont, Tchaikovsky, Ö.

Casual dining – Gloria Veinikelder, Kaks Kokka, Ribe.

Pererestoran – GOSPA, Lucca, Ylicool.

Eesti köök – Farm, Juur, Leib Resto & Aed.

Rahvusköök – Cru, Gianni, Haku.

Kohvik –  Café Lyon Meistri, Gianni Café, Hapsal Dietrich.

Pubi/brasserie – Kolm Sibulat, Frenchy, Saku Gastropub.

Tänavatoit – Al Mero Pizza, Papa Joe, Burger Kitchen Tänavagurmee.

Parim peakokk - Martin Meikas ja Ranno Paukson (Ö), Martin Meikas ja Ranno Paukson (Kaks Kokka), Shuichi Shiraishi (Haku), Costantino Veglianti (Gianni).

Parim teenindus – Ribe, Haku, Gianni.

Parim taimetoidu pakkuja – V, Raimond, Ö.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles