Restoran Raimond jõudis Hõbelusika finaali

Kohtunikud valisid gastronoomiakonkursi Hõbelusikas finalistide hulka Pärnu restorani Raimond.

FOTO: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Kohtunikud valisid gastronoomiakonkursi Hõbelusikas finalistide hulka Pärnu restorani Raimond, mis nomineeriti à la carte menüüga vegani- ja taimetoidu pakkujate kategoorias.

Restoran Restoran pakub sellest aastast peale à la carte menüü vegani- ja taimetoidumenüüd. Selle autor on peakokk Marko Lumera.

Konkursi võitjad kuulutatakse välja 3. novembril Tallinnas Rotermanni soolalaos auhinnagalal, kus parimaid tunnustab Michelini tähega pärjatud restorani OLO tippkokk Kim Mustonen Helsingist.

Hõbelusika finalistid:

Fine dining – Horisont, Tchaikovsky, Ö.

Casual dining – Gloria Veinikelder, Kaks Kokka, Ribe.

Pererestoran – GOSPA, Lucca, Ylicool.

Eesti köök – Farm, Juur, Leib Resto & Aed.

Rahvusköök – Cru, Gianni, Haku.

Kohvik –  Café Lyon Meistri, Gianni Café, Hapsal Dietrich.

Pubi/brasserie – Kolm Sibulat, Frenchy, Saku Gastropub.

Tänavatoit – Al Mero Pizza, Papa Joe, Burger Kitchen Tänavagurmee.

Parim peakokk - Martin Meikas ja Ranno Paukson (Ö), Martin Meikas ja Ranno Paukson (Kaks Kokka), Shuichi Shiraishi (Haku), Costantino Veglianti (Gianni).

Parim teenindus – Ribe, Haku, Gianni.

Parim taimetoidu pakkuja – V, Raimond, Ö.

    Tagasi üles