Pärnu muutis suveks öörahu aegu

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu logo.
Pärnu logo. Foto: Ants Liigus

Arvestades Pärnu linnas toimuvaid suviseid meelelahutusüritusi, mille kestus võib ulatuda üle südaöö, otsustati tänasel linnavalitsuse istungil muuta ajutiselt Pärnu linnavolikogu määrusega kehtestud öörahu.

Öörahu ajutised muudatused puudutavad kolme kuupäeva: 24. juuni, 17. juuli ja 14. august.

Jaanilaupäeva pidustused ei pea lõppema keskööl, vaid 24. juunil kestab öörahu 2-6.

16. juuli toimub Pärnu rannas üritus nimega "Pacha World Tour Estonia 2011". Tegemist on suure rannapeoga, kus esinevad professionaalsed DJd Hispaaniast ja Ameerika Ühendriikidest. 17. juulil kehtib öörahu 3-6.

Seoses 13. augustil toimuva "Augustiunetusega" kehtestas Pärnu linnavalitsus öörahu 14. augustil 2-6. „Eelmisel aastal esimest korda Pärnus toimunud kunstide öö "Augustiunetus" osutus väga meeldivaks ja meeldejäävaks,“ sõnas Pärnu linnavalitsuse välissuhete- ja protokollinõunik Anu Juurma-Saks.

"Augustiunetus" pälvis 2010. aasta kultuuri aastapreemia.

Avaliku korra eeskirja järgi on Pärnu linna haldusterritooriumil kehtestatud öörahu 1. septembrist 31. maini 23-7 ja 1. juunist 31. augustini 24-6.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles