Eesti advokaadid kogunevad Pärnusse üldkogule

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kontserdimaja.
Pärnu kontserdimaja. Foto: Ants Liigus

Eesti advokaadid kogunevad reedel Pärnu kontserdimajja Eesti advokatuuri korralisele üldkogule. Advokaatide aasta tähtsaimal ühisüritusel tehakse kokkuvõte advokatuuri möödunud tegevusaastast ja räägitakse aktuaalsetest õigusküsimustest.

Eesti advokatuuri esimees Toomas Vaher esitab üldkogul advokatuuri tegevusaruande. Tervitussõnavõttudega esinevad justiitsminister Kristen Michal ja Lääne ringkonnaprokuratuuri juhtivprokurör Jüri Pikma.

Üldkogu päevakorras on veel 2010. aasta eelarve täitmise aruande ning majandustegevuse aastaaruande ja revisjonikomisjoni aruande kinnitamine, muudatused advokatuuri kodukorras ning ülevaade aukohtu tegevusest 2010. aastal. Üldkogu kinnitab advokatuuri tänavuse eelarve.   

Eesti advokatuur on 1919. aastal loodud advokaatide kutseühendus, kuhu kuulub 761 liiget. Advokatuuri esimees vandeadvokaat Toomas Vaher ja uus juhatus alustasid kolmeaastast ametiaega eelmise aasta märtsis toimunud üldkogul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles