Tervis lõpetas mais alustatud remonditööd

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tervis Spaa Grupi juhatuse liikme Jaan Ratniku sõnutsi oli hoone fuajees enne remonti 1990ndate lõpust pärit sisekujundus.
Tervis Spaa Grupi juhatuse liikme Jaan Ratniku sõnutsi oli hoone fuajees enne remonti 1990ndate lõpust pärit sisekujundus. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu Tervise ravispaa klientidel tuli suvel hotelli siseneda ja majast väljuda nurgapealse kaupluse kaudu, sest hoones käis ulatuslik remont. “Me renoveerisime Tervise südant,” võtab Tervis Spaa Grupi juhatuse liige Jaan Ratnik kokku ligemale kolme miljoni eurose investeeringu.

1971. aastal avatud sanatooriumis ehitati ümber just see koht, kuhu klient esimesena sisse astub ja söömas käib. Lammutati nõukogude ajast pärit välistrepp, mille astmed olid vale nurga all, ja ehitati päris uus. Värske väljanägemise said hotelli vastuvõtuosa ja buffet-saal, mida viimati uuendati 2005. aastal pärast üleujutust.

Varem oli fuajee sisekujundus Ratniku ütlust mööda lakoonilisem ja jahedam, pehmust ja soojust nappis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles